Transferet e reja
2 posters
Faqja 1 e 1
Zyrtare: Pandev lojtar i Interit
Sulmuesi maqedonas Goran Pandev ka filluar një aventurë të re me kampionin e Italisë- Inter, me të cilin ka nënshkruar kontratë, e cila do ta mbajë në Giuseppe Meazza deri më 30 qershor 2014.
“F.C. Internazionale njofton se Goran Pandev ka nënshkruar për klubin...”.
“Ai do të bartë numrin 27 dhe do të prezantohet për mediat pas ndeshjes ndërmjet Chievos dhe Interit më 6 janar”, shkruan në deklaratën zyrtare të Nerazzurrëve.
Pandev do të jetë në dispozicion të Jose Mourinhos menjëherë, ai madje mund të luajë që në ndeshjen e të mërkurës kundër Chievos.
“F.C. Internazionale njofton se Goran Pandev ka nënshkruar për klubin...”.
“Ai do të bartë numrin 27 dhe do të prezantohet për mediat pas ndeshjes ndërmjet Chievos dhe Interit më 6 janar”, shkruan në deklaratën zyrtare të Nerazzurrëve.
Pandev do të jetë në dispozicion të Jose Mourinhos menjëherë, ai madje mund të luajë që në ndeshjen e të mërkurës kundër Chievos.
fittimm- Super Moderator
- Numri i postimeve : 91
Zyrtare: Molinaro huazohet te Stuttgart
Mbrojtësi i majtë i Juventusit, Cristian Molinaro, do ta vazhdojë pjesën e mbetur të sezonit si i huazuar te Stuttgart.
26-vjeçari tashmë një kohë të gjatë është duke u lidhur me largim nga Juventusi, veçanërisht pas ardhjes së Fabio Grosso, kur e humbi vendin e tij në ekipin e parë.
Mbrëmë dukej se mbrojtësi i majtë do të transferohet në radhët e Atletico Madrid, por në çastet e fundit Molinaro pranoi ofertën e Stuttgart. Ekipi i Bundesligës sot edhe zyrtarisht ka pohuar marrëveshjen e arritur.
“Më vjen mirë që jam këtu dhe me padurim pres të luaj në Bundesliga. Stuttgart për momentin nuk është në pozitën e cila zakonisht i takon. Por ekipi luan më mirë se që tregon tabela”, ka thënë Molinaro.
26-vjeçari tashmë një kohë të gjatë është duke u lidhur me largim nga Juventusi, veçanërisht pas ardhjes së Fabio Grosso, kur e humbi vendin e tij në ekipin e parë.
Mbrëmë dukej se mbrojtësi i majtë do të transferohet në radhët e Atletico Madrid, por në çastet e fundit Molinaro pranoi ofertën e Stuttgart. Ekipi i Bundesligës sot edhe zyrtarisht ka pohuar marrëveshjen e arritur.
“Më vjen mirë që jam këtu dhe me padurim pres të luaj në Bundesliga. Stuttgart për momentin nuk është në pozitën e cila zakonisht i takon. Por ekipi luan më mirë se që tregon tabela”, ka thënë Molinaro.
fittimm- Super Moderator
Zyrtare : Toni lojtar i Romës
Tani edhe zyrtarisht Luca Toni eshte lojtar i romes ku beri edhe paraqitjen e par ne ndeshjen Cagliari - Roma . Luca Toni e filloi ndeshjen ne banken e rezervisteve dhe ne fundin e pjeses se dyt hyri ne loj. Loja perfundoi me rezultat te barabart 2-2 .
fittimm- Super Moderator
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi